Air Cannons

Anvend nøyaktig timede luftskyts for å forhindre oppbygging av materiale på indre beholdervegger og hindringer ved uttømningsporter.
Air Cannons

Bruk kraften fra komprimert luft for å holde indre vegger i ovner, siloer, trau og skråninger fri for hindringer.

Når bulkmateriale bygger seg opp inne i ovner, siloer, beholdere, trau, skråninger og annet utstyr og slutter å strømme på grunn av hindringer, er den beste måten å holde det i bevegelse på med en luftkanon produsert av Martin Engineering.

Via Martin Engineering tilbyr vi en rekke luftkanoner som sikrer at du finner en som passer dine behov, enten din bruk krever kraftige luftskudd ved få sekunders mellomrom, eller produkter som leverer kortere, hyppigere skyts. Vi tilbyr også flerventilprodukter som utløser opptil fem leveringspunkter gjennom rør eller slanger for å imøtekomme trange områder.

Typhoon Air Cannon

Martin® Typhoon Air Cannon har en hybrid ventilteknologi som gir mer kraft, bruker mindre luft og forenkler vedlikeholdet i utfordrende applikasjoner med begrensede budsjetter.

Funksjoner og fordeler:

 • Gir mer kraftutgang med mindre luftforbruk enn en tradisjonell XHV Air Cannon.
 • Krever kun en luftlinje for å fylle tanken og utløse ventilen.
 • Luftkanonmonteringen har en stiv stålmontering og tåler noe vibrasjon.
 • Hele ventilmontasjen kan fjernes med ett enkelt trinn og byttes ut innen minutter, arbeidet kan utføres fra en side av tanken. Det er ikke nødvendig å fjerne tanken fra beholderen for service.
 • Negativt trykk-avfyring gir effektiv ytelse i utfordrende applikasjoner med begrensede budsjetter.
 • Oppgrader eksisterende eldre teknologi luftkanoner ved bruk av normalt åpne solenoider uten behov for å endre rørsystemet.


Hurricane Air Cannon

Martin® Hurricane Air Cannon forbedrer strømmen av bulkmaterialer og forebygger driftsstans på grunn av uttømningsblokkeringer og oppbygging. Hurricane har en ny ventilteknologi som gir mer kraft, bruker mindre luft og forenkler installasjon og vedlikehold.

Funksjoner og fordeler:

 • Maksimal uttømningsstyrke fra høyhastighetsutgang med halvparten av luftvolumet, for svært effektiv uttømning og reduserte driftskostnader.
 • Designet for enkelt vedlikehold. Hele ventilmontasjen kan fjernes med ett enkelt trinn, arbeidet kan utføres fra en side av tanken. Den kan byttes ut innen minutter for å holde prosessen i gang. Det er ikke nødvendig å fjerne tanken fra beholderen for service.
 • Passer på mindre steder. Mer kraft fra mindre luft tillater bruk av mindre luftbeholder.
 • Avfyres som respons på en positiv luftstrøm sendt av en solenoidventil, eliminering av risikoen for utilsiktet utlading.
 • Positivt virkende ventil tillater at kontrollventilen kan plasseres så langt som 60 m fra tanken, holder solenoidventiler borte fra tøffe forhold og områder som er vanskelige å betjene.

Enkelt å bytte dyser uten å fjerne luftkanoner og stopp å skade ildfaste materialer i prosessen!

SMART™ Series Nozzle og dens innovative design gjør det mulig å bruke luftkanoner for å oppnå optimal materialeflyt uten alle problemene som vanligvis følger med vedlikehold av dem.

Innovativ plassering av luftkanoner - Den Y-formede dysemonteringen gjør at luftkanonen og dysen kan installeres uavhengig av hverandre, noe som betyr at dysen kan nås uten å fjerne luftkanonen.

Optimal materialeflyt - Dysespissen løsner materialet over et stort rengjøringsområde, slik at mer materiale ikke klumper seg eller fester seg til indre vegger.

Kostnadsbesparelser - Dysen gir utmerket ytelse uten å skade ildfaste materialer. Dessuten kan den inspiseres eller byttes ut uten å stenge ned operasjonene.

Enkel erstatning - En permanent installert flens, tilpasset dysesamlingen, gjør erstatning, vedlikehold og rengjøring enkelt.

SMART™ Series Jet Nozzle

Martin® SMART™ Series Jet Nozzle tilbyr en enkel, men innovativ løsning på det evige problemet med arbeidskrevende bytte av dyser.

Eliminer tidsbruk og kostnader ved å kutte hull og ødelegge ildfaste materialer for å erstatte slitte dyser.

Funksjoner og fordeler:

 • Erstatning er rask og enkel.
 • Begrenser eller eliminerer helt skader på omkringliggende ildfaste materialer.
 • Ingen nødvendighet for å fjerne luftkanonbeholderen.
 • Fjerner feiljustering.
 • Ingen behov for å gå inn i ovner, siloer, beholdere eller trau.
 • Tilgjengelig i rett eller "Y"-rør arrangement.

Air Cannon 2019 Uk Web

Martin Air Cannon Nozzle Selection And Installation Guide

Snakk med oss

Rune Støylen
Rune Støylen
Leder service & ettersalg
+47 90 99 09 39

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser