Fleksibel vannbåren varme i ny bolig

Vannbåren gulvvarme gir deilig og jevn varme i hele huset. Perfekt for de som ønsker god komfort i huset, og for barn som leker mye på gulvet.
Fleksibel vannbåren varme i ny bolig

Vannbåren gulvvarme gir varme fra gulvet og opp, noe som gir en økt følelse av varme i motsetning til punktvarme fra f.eks peis. Dette gjør at beboerne kan ha en lavere innetemperatur siden følelsen av varme er høyere. I tillegg øker komforten og den fornybare energien gir et godt varmeregnskap.

Huset i Lindesnes ligger landlig og idyllisk til. Barnefamilien med to voksne og tre barn flyttet inn i 2015, og har valgt vannbåren varme med oppvarming fra en luft-vann varmepumpe fra CTC. Varmepumpens ute-del er diskret plassert på husets bakside, mens inne-delen passer perfekt inn på vaskerommet, og står i stil med vaskerommets øvrige innredning. Inne-delen, en EcoZenith i250, med innebygget styresystem med touch-skjerm, sørger for å styre varmesystemet slik at varmen distribueres fra ute-del og inn på gulvene i huset. I tillegg produserer den nok varmtvann til å dekke behovet til familien på fem.

Snakk med oss

Odd Arne Reiersen
Odd Arne Reiersen
Avdelingsleder rør
+47 91 65 84 73

Samarbeide med oss?

Vi hjelper deg gjerne med ditt prosjekt.

Ta kontakt

Flere referanser